Test alkoholnivået ditt med en alkometer

Det er mange gode grunner til å være sikker på at du ikke har alkohol i blodet. Selvfølgelig er det alltid best hvis du ikke har alkohol i blodet, men hvis du vil få et enkelt glass vin eller en enkelt kald øl før du går ut og kjører, kan du bruke en alkometer for å sikre at du ikke gjør det har drukket for mye. Med en alkometer kan du enkelt og raskt teste alkoholpromillen din, slik at du kan kjøre trygt og alkoholfritt på veiene. Sørg alltid for at du har en alkometer i bilen som du kan puste inn før du starter – i hvert fall hvis du liker fire-nattssøl. Heldigvis finnes det et stort utvalg av alkometer på nett, og for deg betyr dette at det definitivt er en som matcher dine ønsker og behov. Kjøp for eksempel en alkometer test fra Test Deg.

Hvorfor er det viktig å ha en alkometer?

Det er veldig forskjellig hvordan alkohol påvirker den enkelte, og derfor kan du ikke nødvendigvis regne med tommelfingerregelen som sier at du godt kan drikke et enkelt glass vin hvis du må kjøre bil. Du kan ikke være sikker på at promillenivået ikke overskrider grensen for hva promille kan være når du kjører bil – og derfor er det alltid lurt å ha en alkometer ved siden av. Alkometeret hjelper deg med å stille inn nøyaktig om du har lov til å kjøre eller ikke. Og når du har brukt alkometeret flere ganger, vil du over tid definitivt også få en bedre følelse av hvor mye kroppen din kan holde på de ulike drikkene. Hva du tåler avhenger blant annet av kjønn, muskelmasse og generell størrelse. For eksempel vil en kvinne på 60 kg ikke kunne drikke like mye alkohol som en mann på 100 kg – det vil påvirke kvinnen minst dobbelt så mye.

Kjør trygt – bruk en alkometer

Alkoholforbruk forekommer i mange forskjellige situasjoner og til mange forskjellige tidspunkter. Typisk kan dette skje ved arrangementer som bryllup, bursdager eller middager med venner, men er også hyppigere når du er ute på byen – enten det er for et par drinker eller den store festen. Og når du først har fått deg en drink, er det viktig at du forholder deg til hvordan du kommer deg hjem igjen. Du må ta dine forholdsregler og bevege deg trygt rundt i trafikken – og dette kan du blant annet gjøre ved å bruke en alkometer før du setter deg inn i bilen. Og er det nettopp derfor du ønsker å skaffe deg en alkometer? Da kan du kjøpe den på nett. Bare følg linken øverst i artikkelen for å komme inn i et stort utvalg.